lunes, 30 de junio de 2014

Estiu 2014

Finalitzat el curs volem recordar totes les coses positives que han passat. Aquest ha estat un curs productiu, divertit, esgotador, desafiant... Moltes emocions concentrades en els pocs mesos d'un curs.

Vam començar el setembre 2013 amb bona motivació, amb noves idees per a posar en pràctica, perquè al juliol 2013 els dos professors del departament vam anar a un curs per a professors de música a Almoradí. Allà vam estar amb María Jesús Camino, amb Fernando Palacios, Andrés Meseguer, Julio Martínez, Rubén Brenes i amb Juan Rafael Muñoz. Cada un d'ells ens aportava la seva visió i la seva experiència sobre com portar la música a les aules, i cadascun significava una oportunitat per experimentar i provar noves idees que ens il · lusionaven.
Rubén Brenes, José Luis Tomás, María Jesús Camino, Joaquín Paredes (Almoradí Juliol 2013)
Amb Fernando Palacios (Almoradí Juliol 2013)

La setmana que comença tornem a anar al curs d'Almoradí i en aquesta ocasió torna María Jesús Camino i Luis Belmonte "Dinámicas musicales activas y competencias TIC". Són dues figures de l'educació musical espanyola que cada dia dediquen una quantitat d'hores i esforç i il · lusió increïbles. Són un exemple a seguir professionalment, comparteixen la seva tasca i moltes de les coses que ens ensenyen les utilitzem a classe amb vosaltres.

Des de la mateixa setmana en què van finalitzar les classes ja estem braç a braç treballant José Luis i jo en planificar el nou curs. Estem treballant intensament sobre el que ha funcionat i el que no, revisar activitats, fitxes, nous materials, organització de les classes, etc. Són diverses les idees que volem posar en pràctica i segur que algunes d'elles vos agradaran.

El nostre blog compleix quatre anys al novembre. Fins ara portem quasi 75,000 visites (53.000) d'Espanya 12.000 d'altres països, 75 publicacions. Són incomptables les hores de treball invertides que després es tradueixen en pocs minuts a classe.

Esperem que durant l'estiu ho passeu bé i que renoveu forces perquè el dia 3 de setembre tornem amb totes les ganes per començar el nou curs. Ha estat tota una aventura i un plaer compartir amb vosaltres cada moment del curs viscut, i aquí us deixem alguns moments que no oblidarem gràcies a la música.
Gràcies a tots i bon estiu.

No hay comentarios: