domingo, 8 de enero de 2012

FELIÇ 2012

Feliz Año Nuevo 2012 - Gifs Animados con Movimiento


L’equip de Música Les Dunes vos desitja el millor per a l’any que acaba de començar. Seguim amb la màxima il·lusió el viatge vam emprendre al setembre. Segur que durant les vacacions heu pogut descansar i renovar forces per a la resta del curs.
Gràcies a tots per estar ací i fer ús del nostre blog. Si durant l’estiu havíem aconseguit les 8000 visites, només durant el primer trimestre del curs hem doblegat eixa xifra. Volem millorar la nostra web i per això estem buscant noves iniciatives.

Alguns alumnes em preguntaven este matí si hi havia algú que visitara el blog apart de l´alumnat de Guardamar. Vos passe les dades de visites per ciutat de la primera avaluació del curs actual que ofereix google analytics.Haureu comprovat que s’ha modificat el menú superior perquè tots els menús desplegables estiguen en el mateix lloc. En el menú materials hem afegit nous enllaços i recursos. En la barra lateral també hem afegit quatre aplicacions del blog de Julio Payno de Cantàbria.


Tu sí que vals 2011

Quedem satisfets amb el resultat de la nostra última edició del concurs. Moltes gràcies a tots els participants i felicitats als guanyadors “I DON´T UNDERSTAND” (Víctor Sánchez i Bibian Pamies de 1r de batxillerat). També una menció especial a NAKFLY (Adrián Balboa de 1r de batxillerat, Carlos Panís de 2n B i Ignacio Martínez de 3r D) que enguany no van poder guanyar.Per a acabar el post vos proposem esbrinar la música que s’interpreta en els dos següents vídeos:

El primer es tracta d’una versió d’una de les peces clàssiques més conegudes a càrrec de The Muppets. Gonzo i la bella Camilla. Quin és el títol d’esta peça?


Els intèrprets del segon dels vídeos són un grup de Virginia que fan música amb Boomwhakers. Interpreten una peça clàssica al principi i una altra al final. Quins són els seus títols? Esperem que vos agraden.
   

No hay comentarios: